Na spletnem mestu www.pomurskigalop.si uporabljamo piškotke. Piškotki (ang. Cookies) so majhne datoteke, ki jih strežnik naloži na vaš računalnik. Vsak piškotek je edinstven za vaš spletni brkljalnik. Vsebuje anonimne informacije kot so identifikacijska številka, ime strani in nekaj številk in črk.
Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotki se uporabljajo v različne namene. Med drugim omogočajo hitrejše delovanje strani, izboljšajo uporabniško izkušnjo in omogočajo ugotavljanje navad uporabnikov. Na spletnem mestu www.pomurskigalop.si piškotke uporabljamo za hitrejše delovanje spletnega mesta in boljšo uporabniško izkušnjo. To so piškotki, ki jih namesti naš CMS (sistem za upravljanje z vsebinami). Uporabljamo tudi storitev Google Analytics, ki nam omogoča anonimno spremljanje gibanja obiskovalcev po spletnem mestu.
Piškotki, ki se namestijo na vaš računalnik ob obisku spletnega mesta www.pomurskigalop.si

cookie_notice_accepted – Piškotek, ki ga namesti spletno mesto www.pomurskigalop.si. Piškotek spletnemu mesto pove, da ste se strinjali z uporabo piškotkov. Piškotek se izbriše po treh mesecih po namestitvi.

pll_language – Piškotek, ki spletnemu mestu www.pomurskigalop.si omogoča preklapljanje (prevod spletne strani) med jeziki slovensko / madžarsko. Piškotek se izbriše po 1 letu po namestitvi.

PHPSESSID – Sejni piškotek, ki ga namesti spletno mesto www.pomurskigalop.si. Piškotek se izbriše ob zaprtju brskalnika.

Onemogočanje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

Chrome
Firefox
Internet Explorer 11
Opera (stran v angleškem jeziku)
Safari (stran v angleškem jeziku)

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.